Järjestelmät

Urheilutekonurmi

FIFA Partner logoISO 9001 • ISO 14001ESTC logo

Saltex on yksi alan johtavista tekonurmen valmistajista. Koska valmistamme tuotteemme itse, voimme panostaa tuotekehitykseen, innovointiin ja vastuullisiin ratkaisuihin.

Välitämme urheilun ja liikkumisen ilosanomaa miljoonille ihmisille ympäri maailman. Emme kuitenkaan koskaan tingi vastuullisuudesta, ominaisuuksista tai suorituskyvystä.

Sinä asetat vaatimukset
– me ylitämme ne.

7

Kestävä ja suorituskykyinen nurmi

Saltex Legacy – Markkinoiden ainoa luonnonmukainen ja ympäristöystävällinen tekonurmirakenne. Legacy-tekonurmirakenne koostuu PU-pohjauksesta, kierrätettäväksi kelpaavasta joustokerroksesta ja täysin biohajoavasta täyttöaineesta. Siksi se on markkinoiden ympäristöystävällisin tekonurmi, jolla on myös FIFA Quality PRO -sertifiointi.

Ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin

FIFAn suosittelemana toimittajana valmistamme ja toimitamme ensiluokkaisia pelialustoja. Toimitamme FIFA Quality Pro -sertifioituja järjestelmiä jalkapallon ja muiden lajien kaikille tasoille. Järjestelmämme ovat saaneet myös kansainvälisen rugbyliiton (World Rugby) sertifioinnin ja hyväksynnän. Olipa tekonurmitarpeesi mikä tahansa, voit aina luottaa siihen, ettei laadussa ole tingitty.

Osaamista ja kokemusta

Olemme valmistaneet, kehittäneet ja asentaneet ratkaisuja jo vuosien ajan. Tämän osaamisen, kokemuksen ja asiantuntemuksen avulla voimme kehittää ja luoda ennennäkemättömiä ja ensiluokkaisia tekonurmia. Tietenkin haluamme myös kehittää pitkäikäisiä, suorituskykyisiä ja vastuullisia ratkaisuja. Juuri asiantuntemuksemme ja intohimomme on vertaansa vailla. Tämän osaamisen haluamme jakaa kanssasi.

Ensiluokkainen tekonurmi jalkapalloon

The MTRX ULTRA – huippuluokan suorituskykyä. Luokkansa ykkönen, joka takaa parhaat pelilliset ominaisuudet parhaille pelaajille. MTRX-nukassa nukan kuidut pysyvät pystyasennossa ja palautuvat nopeasti. Kulutuskestävyys onkin huipputasoa, mutta tekonurmi tuntuu silti aidolta luonnonnurmelta. Toimitamme FIFA Quality- ja FIFA Quality PRO -hyväksyttyjä järjestelmiä.

Rugby ja amerikkalainen jalkapallo

Nopeus, kestävyys, suorituskyky ja turvallisuus – huipputason ominaisuuksia ja turvaa urheilijoille. Ensiluokkaisen tekonurmen HIC-arvot ovat vertaansa vailla. Järjestelmä takaakin parhaat ominaisuudet ja pelaajien turvallisuuden. Toimitamme World Rugby -liiton hyväksymiä järjestelmiä.

Tennis

Tiukat vaatimukset ja nopeat peliliikkeet – Tenniskenttien tekonurmet mahdollistavat tarkkarajaisen ja täsmällisen pelin, jossa liikkeet ja käännökset ovat nopeita ja tarkkoja. Kestävä tekonurmemme on juuri se alusta, joka vie pelisi aivan uudelle tasolle. Toimitamme ITF:n hyväksymiä kenttiä.

7

Järjestelmät

Viheraluenurmet

Pitkäikäisiä ja kulutusta kestäviä tekonurmia on saatavilla raikkaissa väreissä, jotka varmasti hivelevät silmää enemmän kuin kuivahtanut tai auringon polttama nurmikko. Valikoimaamme kuuluu useita erilaisia huipputason tuotteita, joiden tekniset ominaisuudet täyttävät kaikki tarpeesi. Asennettu tekonurmi näyttää ja tuntuu luonnonnurmelta, mutta vaatii paljon vähemmän kunnossapitoa.

Laaja valikoima ensiluokkaisia tuotteita
erinomaisin ominaisuuksin

VERDANA

Raikas ja luonnollinen – koko vuoden ajan. Verdana-nurmen nukkatiheys jäljittelee täydellisesti hoidettua luonnonnurmea. Siksi se näyttää aina upealta. Koska Verdanassa on käytetty sekä suoria monofilamenttilankoja että kiharaa nukkalankaa, tekonurmi tuntuu aidolta luonnonnurmelta.

SERENA

Serena-tekonurmen avulla puutarha pysyy hoidetun näköisenä. Serenan ulkonäkö muistuttaa vastaleikattua luonnonnurmea. Serenassa on käytetty sekä suoraa että kiharaa nukkalankaa. Sitä voi käyttää hiekan kanssa tai ilman hiekkaa.

7

Järjestelmät

Turva-alustat

Hauskoja ja leikkisiä aktiviteettipaikkoja
– turvallisesti

Lasten turvallisuus on aina etusijalla – myös leikkikentillä. Turva-alustalla voit luoda hauskaan liikkumiseen tarkoitetun alueen turvallisuudesta tinkimättä.

Mielikuvitukselliset luomukset houkuttelevat lapsia ja nuoria leikkimään ja liikkumaan. Lapset oppivat leikkimällä ja käsittelevät oppimaansa leikin avulla. Hyvät leikkipaikat tukevat lasten fyysistä, sosiaalista ja kognitiivista kehitystä. Tekonurmen ja kumialustan avulla voit luoda hauskoja muotoja ja kuvioita, jotka auttavat lapsia oppimaan uutta.

Safegrass ECO

Safegrass ECO -järjestelmässä tekonurmeen on yhdistetty joustokerros. Joustokerroksen paksuus vaihtelee suurimman putoamiskorkeuden mukaan. Safegrass ECO -rakenteen voi kierrättää kokonaisuudessaan, ja se täyttää REACH-vaatimukset. Safegrass ECO täyttää turvaominaisuuksiltaan myös standardien EN 1176-1 ja EN 1177 -vaatimukset.

Nurmea on saatavilla useissa eri väreissä.

6